The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml

1.349 TL

Ürün Bilgileri

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATI KOZMETİK Satıcı Ünvanı: AHMET OKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6370019609
    Bu ürün BATI KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok Fonksiyonlu Aydınlatıcı Formül Tahıllarda bulunan Azelaik Asit, normal ciltte yaşayan maya tarafından doğal olarak üretilir Cilt dokusunun düzgünlüğünü gözle görülür şekilde iyileştirirken ve lekelerin görünümünü de azaltarak cilt tonunu aydınlatır Tüm cilt tipleri için çok işlevli bir destek maddesidir ve ayrıca etkili bir antioksidan görevi görür Bu formül, hafif bir krem-jel sisteminde çok yüksek% 10'luk bir yüksek saflıkta Azelaik Asit konsantrasyonu sunar Talimatlar:Görünür parlaklığı ve cilt dokusunun görünümünü iyileştirmek için AM ve/veya PM yüzlerine uygulayın Göz ve ağız ile temasından sakının Gün boyunca güneş koruması kullanın Malzemeler Aqua (Su), İzodekan Neopentanoat, Dimetikon, Azelaik Asit, Dimetikon / Bis-İzobütil PPG-20 Crosspolimer, Dimetil İzosorbid, Hidroksietil Akrilat / Sodyum Akrilotildosinituoituo, Dekanil, Dolasit, Etulasin, Doh Polisorbat 60, Trietanolamin, Etoksiglikol, Fenoksietanol, Klorfenesin

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF Korumasız
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml Azelaik Asit Cilt Aydınlatıcı Krem Yorumları

Azelaik asit, doğal bir maddedir. Arpa, çavdar ve buğday gibi tahılların bünyesinde bulunur. Deriyi ölü hücrelerden arındırmak ve ciltteki sebum oluşumunu dengelemek gibi önemli etkilere sahiptir. Bu sayede cilt dokusunun çok daha düzenli bir görünüm kazanmasını ve lekelerden arınmasını sağlar. The Ordinary 10% 30 ml Azelaic Acid Suspension krem, bu asit türünün cilt üzerindeki önemli faydalarını herkes için ulaşılabilir kılmasıyla beğeni toplayan bir destek ürünüdür. Herkes tarafından kullanılabilir olması da bu kremi öne çıkaran özelliklerinden biridir. Siz de The Ordinary 10% Azelaic Acid Suspension ile çok daha canlı, sağlıklı ve dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Cilt Dokusunun Düzelten The Ordinary Azelaic Asit
  • Yağ İçermeyen The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%
  • Tüm Cilt Tipleri için The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

The Ordinary Azelaic Acit Suspension İçeriğinde Neler Var?

The Ordinary Azelaic Acit Suspension İçeriğinde Neler Var?

Bu krem, %10 oranında azelaik asit içerir. Formülündeki en önemli bileşenin bu madde olduğu rahatlıkla söylenebilir. Cildinize aydınlık bir görünüm kazandırmak amacıyla özel olarak formüle edilir. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml hacminde satışa sunulur. Alkol, yağ ya da gluten içermez. Dolayısıyla içeriği cilt üzerindeki olumlu etkisinin yanında oldukça sağlıklıdır. pH değeri 35 – 37’dir. Hafif bir jel-krem dokusuna sahiptir. Kolayca sürülüp cilde yayılabilir. The Ordinary 10% 30 ml Azelaic Acid Suspension kremin içeriğinde şu maddeler bulunur: Aqua (su), izodekan neopentanoat, dimetikon, azelaik asit, dimetikon / bis-izobütil PPG-20 crosspolimer, dimetil izosorbid, hidroksietil akrilat / sodyum akrilotildosinituoituo, dekanil, dolasit, etulasin, doh polisorbat 60, trietanolamin. Etoksiglikol, fenoksietanol ve klorfenesin de ürünün formülündeki diğer maddelerdir.

The Ordinary Azelaic Acit Suspension Kremi Kimler Alır?

The Ordinary Azelaic Acit Suspension Kremi Kimler Alır?

Pek çok bakım ürünü, belirli cilt tiplerine özel olarak geliştirilir. Buna bağlı olarak diğer cilt tipleri üzerinde beklenen etkiyi sağlamayabilir, hatta olumsuz sonuçlar doğurabilir. Fakat bu The Ordinary azelaik asit için geçerli değildir. Zira bu ürün, tüm cilt tiplerine uygun şekilde formülize edilir. Cildinin daha düzenli, parlak ve aydınlık görünmesini isteyen herkes bu ürünü satın alıp güvenle kullanabilir. The Ordinary 10% 30 ml Azelaic Acid Suspension krem, ciltteki kızarıkları, akne izlerini ve diğer lekeleri gözle görülür oranda giderir. Aynı zamanda çok etkili bir antioksidandır. En iyi sonuç için sabah ve akşam saatlerinde, günde iki kere cilde uygulanması uzmanlarca tavsiye edilir. Ayrıca gece yatmadan önce bakım rutinin son aşaması olarak da kullanılabilir. Göz ve ağız ile temasından ise kaçınmak gerekir.

The Ordinary Azelaic Acit Suspension Güvenilir mi?

The Ordinary Azelaic Acit Suspension Güvenilir mi?

The Ordinary, ürünleri tüm dünyada tercih edilen önemli bir cilt bakım markasıdır. Bu markanın imzasını taşıyan The Ordinary 10% 30 ml Azelaic Acid Suspension krem de Amerika’dan ithal edilir. Kremin içeriğindeki azelaik asit, normal ciltlerde yaşayan bir maya kullanılarak doğal yöntemlerle üretilir. Dolayısıyla oldukça güvenilirdir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması da ürünün önemli özelliklerinden biridir. Benzer şekilde kremin içeriği vegandır. Yaşam alışkanlıklarını bu doğrultuda düzenleyen kişiler tarafından da gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% 30ml yorum başlığı altında yer alan, kullanıcıların memnuniyetlerini belirttiği paylaşımlar da ürünün kalitesine ve güvenilirliğine vurgu yapar. Türkiye’nin önde gelen alışveriş platformlarından Trendyol, The Ordinary 10% 30 ml Azelaic Acid Suspension kremi satın almak için en doğru adreslerin başında gelir. Siparişinizi Trendyol’dan vererek başta uygun fiyat olmak üzere pek çok avantajdan faydalanabilirsiniz.