REVOLUTİON SKİNCARE Revolution Skincare X Nihal Kanık %5 Laktik Asit Ve Hyalüronik Asit Serum 30 ml

599 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

REVOLUTİON SKİNCARE Revolution Skincare X Nihal Kanık %5 Laktik Asit Ve Hyalüronik Asit Serum 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ForLady Satıcı Ünvanı: ŞENNUR BAĞIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1041269715600019 Vergi Kimlik Numarası: 1300493188
    Bu ürün ForLady tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nihal Kanık'ın favori ürünlerinden oluşan Revolution x Nihal Kanık Laktik Asit & Hyalüronik Asit Serum Ürününü Çok Seveceksiniz! Ürün İçeriği: %5 Laktik Asit Hyalüronik Asit Başlıca Faydaları - Cildi nazikçe ölü hücrelerden arındırır. - Cilt dokusunun görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. - Cildin parlak ve sıkı gözükmesini destekler. Revolution Skincare Hafif Peeling Serum ile cildinizi yumuşatın Pütürcüklü tanecikler içermeyen nazik sıvı peeling, cilt tonunu ve dokusunu yüzünüzü yormadan eşitlemeye yardımcı olmak için Laktik Asit (alfa hidroksi asit veya AHA) içerir! Formülündeki Hyalüronik Asit ise dolgun ve sağlıklı bir görünüm için cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. Nasıl Kullanılır? Akşamları temizlenmiş, kuru yüz ve boyun bölgesine birkaç damlayı eşit olarak uygulayın. Günlük kullanın. Cilt tolerans geliştirene kadar serum gücünü hafifletmek için farklı ürünlerle seyreltilebilir. Yağsızdır. Dikkat Gözlerle temasından kaçının. Cildinizde uzun süren bir rahatsızlık olursa ürünü kullanmayı derhal bırakın ve bir doktora danışın. Hassas, soyulan veya hasarlı ciltte kullanmayın. Bu ürün cildinizin güneş hassasiyetini artırarak güneş yanığı ihtimalini güçlendirebilecek alfa hidroksi asit (AHA) içermektedir. Güneş Yanığı Uyarısı Bu ürün cildinizin güneş hassasiyetini artırabilir ve güneş yanığı ihtimalini güçlendirebilir. Bu ürünü kullandığınız sürece ve takip eden bir hafta boyunca güneşte kalmaktan kaçının ve güneş kremi kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver