Decubal Kuru Ve Hassas Ciltler Için Set

779,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %50 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
Kargo Bedava
1.199,90 TL

Ürün Bilgileri

Decubal Kuru Ve Hassas Ciltler Için Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni üretim olup, bu üretimle birlikte ana firma çevreye daha az atık olması açısından ürünü dünya genelinde kutu ile satmayı durdurmuştur. Decubal Basic Original Clinic Cream 250 gr: · Decubal İsveçli dermatologlar tarafından kuru ve hassas cilt problemleri için geliştirmiştir,· Yetikşinler ve çocuklar için kullanılabilen bir nemlendiricidir,· Gliserin ile cildin su dengesini korumaya yardım eder, · Lanolin ile nem ciltten çıkışını önlemeye yardımcı olur,· Lanolin ve Gliserin ile cildin nem kazanmasını ve yumuşamasını sağlar,· Besleyicidir,·%38 oranında yağ içerir,·Parfüm, renklendirici, paraben yoktur,· Kokusuzdur· pH değeri 4.5'dir,·Sade bir formülasyona sahiptir,Ürün açıldıktan sonra 12 ay içinde kullanılması önerilir. Decubal Basic Dudak ve Kuru Bölge Balmı 30 ml: ·Decubal İsveçli dermatologlar tarafından kuru ve hassas cilt problemleri için geliştirmiştir,·Kuru, çatlak dudaklar ve ölü deri
  • kütikül ve dirsekler gibi, vücudun kuru bölgeleri için yoğun bakım sağlar, ·Kuru ve tahriş olmuş ciltler için ektra yumuşatıcı ve yatıştırıcı özelliktedir, ·Cildi onarmaya yardımcı Lanolin ve E Vitamini içerir,·Cildi yumuşatır, lipidlerle dolgunlaştırır ve nemlendirir,· %99 oranında yağ içerir,·Renklendirici. koruyucu, parfüm ve paraben içermez,· Kokusuzdur,· Koruyucu içermez,· Su içermez· Sade bir formülasyona sahiptir, İçerik: Petrolatum, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopherol bulunmaktadır.Ürün açıldıktan sonra 12 ay içinde kullanılması önerilir. SON KULLANIM TARİHİ: 08-2022'DİR.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver