Bioran İncir Çekirdeği Yağlı Yoğun Bakım Kremi 40 Ml. %100 Doğal

340 TL

Ürün Bilgileri

Bioran İncir Çekirdeği Yağlı Yoğun Bakım Kremi 40 Ml. %100 Doğal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİORAN Satıcı Ünvanı: ÜLKÜ ORAN BİLGE VE KADİR ARIOĞLU ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0906086409600001 Vergi Kimlik Numarası: 9060864096
    Bu ürün BİORAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün: İncir Çekirdeği Yağlı Krem 40 ml. Ambalaj: 50 ml. Cam şişe. Gümüş renkli metal kapak ve iç contalı. Menşei: Türkiye İçindekiler : İncir Çekirdeği Yağı, Bitkisel Gliserin Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, , Aspir yağı, Saf Doğal Balmumu, Jojoba Yağı. (Fig Seed oil,Vegetable Glycerin Oil, Coconut Oil, Safflower Oil ,Pure Organic Beeswax ,jojoba oil, Lemon Peel Oil) Bioran ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Özellikle kimyasal bakımdan uzak durmak isteyen kişiler için mükemmel bir kremdir. Bioran İncir Çekirdeği Yağlı Yoğun Bakım Kremini tüm vücudunuzda güvenle kullanabilirsiniz. . İçerisinde bulunan incir çekirdeği yağı cilt yapısının yenilenmesinde çok önemli bir rol oynar. Cildi nemli tutarak, sağlıklı ve canlı bir cilt sağlar. D vitamini açısından dünyada en yüksek değere sahip tek meyve yağıdır. İncir dokusu yağı saç için saç derisini besleyerek saçın parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar. İncir çekirdeği yağının E vitamini bakımından zengin olması, cilt oluşumunun yenilenmesinde önemli rol oynar. özelliği sayesinde sivilce ve uçuk gibi kozmetik yaraların iyileşmesini hızlandırır. Bitkisel gliserin yağı: Hindistan cevizi yağı, hurma yağı, zeytinyağı gibi birçok farklı yağ çeşidinden üretilen doğal bir yağdır. Cildin elastikiyetini arttırır. Cilde nem verir. Hindistan cevizi yağı: Yoğun E vitamini içerir. Kuru cildi nemlendirmeye, akne ve sivilceleri tedavi etmeye yardımcıdır. Aspir yağı: Antioksidan etkisi sayesinde yaşlanmanın etkilerini ve belirtilerini azaltır. Cilt lekelerinin oluşumunu engeller. Doğal balmumu: Cildin üzerinde bariyer oluşturur. Sivilce için en iyi bilinen ev ilacıdır. Güçlü özelliklere sahiptir. Özellikle A vitamini içerdiği için akne tedavisinde çok etkilidir. Sivilcelerin giderilmesine, pürüzsüz bir cilt dokusunun korunmasına yardımcı olan mükemmel bir cilt yumuşatıcıdır. Kullanım Alanı:Bioran İncir Çekirdeği Yağlı yoğun bakım kremimizi tüm vücudunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanım Talimatı: Az miktarda İncir Çekirdeği Yağlı yoğun bakım kremini masaj yaparak cildinize yediriniz. Güvenlik Uyarısı: Hamileyseniz, emziriyorsanız veya doktor bakımı altındaysanız kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver