Tulip Curls 4 Days Style And Define Cream Bukle Belirginleştirici Saç Kremi 250 ml

499,99 TL

Ürün Bilgileri

Tulip Curls 4 Days Style And Define Cream Bukle Belirginleştirici Saç Kremi 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TULİP4U Satıcı Ünvanı: ARCON KİMYA KOZMETİK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073049753200001 Vergi Kimlik Numarası: 0730497532
    Bu ürün TULİP4U tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CURLS 4 DAYS Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi 250 Ml Shea Butter & Coconut Hibiscus, Avocado & Argan Oil Saç kıvırcıkları nemlendirmek, güçlendirmek ve belirginleştirmek için bir krem Avokado ve Hindistan Cevizi Yağı'nın abartılı bir kombinasyonu ile zenginleştirilmiş Tulip's Curls 4 Days Style and Define Cream, saçınızın elastikiyetini ve yumuşaklığını artırırken güzelce şekillendirilmiş, uzun süre kalıcı bukleler ve dalgalar yaratmanıza yardımcı olmak için mükemmeldir. Bu ürün, buklelerinizi ve dalgalarınızı nemlendirerek yumuşak, parlak ve hacimli, yıka ve kullan stili rutini için mükemmeldir. Besin açısından zengin Shea ve Argan yağı içeren tamamen doğal bileşimi, kıvırcık ve dalgalı saçları beslemeye ve belirginleştirmeye yardımcı olurken elektriklenmeyi azaltır. Amino asitler sayesinde doğal şekillerini canlı ve parlak bir görünüm için kırılmış ve hasar görmüş bukleleri korumaya yardımcı olur. Kullanım şekli: Şampuan ve saç kremini tamamen duruladıktan sonra, saçları tellere ayırın ve kremi ölçülü şekilde ıslak veya kuru saça uygulayın. Durulamayın. Saçı istediğiniz gibi şekillendirin, ardından istenen görünümü elde etmek için bir saç kurutma makinesi veya difüzör kullanın. Daha iyi sonuçlar için Tulip’in Curls 4 Days Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Krem Jeli ve Tulip’in Leave-In Saç Bakım Kremi ile birleştirin. // Enriched with an extravagant combination of Argan, Avocado and Coconut Oil, Tulip’s Curls 4 Days Style and Define Cream is perfect for enhancing the elasticity and softness of your hair while helping create beautifully sculpted, long-lasting curls and waves. This product is perfect for a wash-and-go styling routine as it hydrates your curls and waves, leaving them soft, shiny, and bouncy. Its all-natural composition with nutrient-rich Shea and Hibiscus butter help nourish, define, and control curly and wavy hair while reducing frizz. The infused keratin protein and amino acids help protect and repair broken and damaged locks in order to revive their natural shape. How to use: Apply a moderate amount to sectioned out wet or damp hair. Distribute evenly throughout hair. Avoid the roots for optimal volume or apply a light amount to help reduce frizz. Style as desired via brush, finger coiling, scrunching, plopping, etc. Let air dry or diffuse. Enjoy bouncy and shiny curls for days. For better results, combine with Tulip’s Curls 4 Days Defining Cream-Gel and Tulip’s Leave-in Conditioner.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Krem
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver