gisou Honey Infused Hair Oil - Onarıcı, Nemlendirici Ve Parlaklık Verici Ballı Saç Bakım Yağı 20 Ml

1.485 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.330 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.415 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

gisou Honey Infused Hair Oil - Onarıcı, Nemlendirici Ve Parlaklık Verici Ballı Saç Bakım Yağı 20 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pinkest Cosmetics Satıcı Ünvanı: ERAY KAYATÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5370026206
    Bu ürün Pinkest Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mirsalehi Arı Bahçesi'nin sürdürülebilir kaynaklarından Mirsalehi Balı ile zenginleştirilmiştir. Doğal bir nemlendirici olan bal, saçın doğal nem dengesini geri kazandırır, ipeksi parlaklıkta daha sağlıklı, daha yumuşak, daha güçlü saçlar sağlar.Bu çok amaçlı saç yağı, saç maskesine ek olarak ön şekillendirme ve bitirme ürünü olarak kullanılabilir. bir gece bakımı. ETKİLERİ: Kuru ve yıpranmış saçları onarır ve onarır Saçları derinlemesine besler ve nemlendirir Kıvrılmaları ve uçuşmaları kontrol eder ve kırık uçları onarır. Son dokunuş olarak: Şekillendirmeden sonra, parlaklığı artırmak ve uçuşmaları yumuşatmak için boyların ortasından uçlara doğru uygulayın. Nem takviyesi olarak: Ekstra nem için birkaç damlayı Gisou Ballı Saç Maskemizle karıştırın. Elinizde iyice karıştırın ve havluyla nemi alınmış saça kökten uca uygulayın. Beş ila yedi dakika bekletin, ardından iyice durulayın. Bir gecelik bakım olarak: Kuru saça iki tam damlalık uygulayın, uzunluk ve kalınlık için gerektiği kadar ekleyin. İnce ve yağlı saç tipleri bir tam damlalık kullanmalı ve uçlara odaklanmalıdır. Ürün tam olarak emilmemişse, sabahları hafifçe durulayın ve şampuanlayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver