GHILLY Ölüdeniz Kil Maskesi Siyah Nokta & Akne Karşıtı Gözenek Sıkılaştırıcı Kil Maskesi

300 TL

Ürün Bilgileri

GHILLY Ölüdeniz Kil Maskesi Siyah Nokta & Akne Karşıtı Gözenek Sıkılaştırıcı Kil Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GHILLY KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: GHILLY KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SATIŞ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395202598300001 Vergi Kimlik Numarası: 3952025983
    Bu ürün GHILLY KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GHILLY ÖLÜ DENİZ KİL MASKESİ İçeriğinde sayısız mineral barındıran killer antik çağlardan günümüze cilde sağladığı faydalardan dolayı cilt bakımı ve güzelliği için kullanılmıştır. Doğal ve etkili olmaları kil maskelerinin bakım rutinlerinde tercih edilmelerine neden olmuştur. Kil maskes uygulamak cilde sağladığı faydaların yanısıra birçoğumuz için için keyifli bir ritüel haline gelmiştir. Neden kil maskesi uygulamalıyım? *Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar. *Cildi canlandırıp parlaklık verir. *Cildin yağ dengesini düzenler. *Düzenli kullanımda gözenekleri sıkılaştırır. *Cildi besleyerek yenilenmesini sağlar. *Akne ve siyah noktaları temizler ve yenilerinin oluşmasını engeller. *Yaşlanma karşıtı etki gösterir. Ölü Deniz Kil Maskesi’nin Cildime etkileri nelerdir? Yoğun mineralli yapısıyla ölü deniz kili, Cildin beslenmesi için Avokado yağı, cillteki kuruluğu önleyerek nem dengesini sağlayan ve cildi aydınlatan Çuha çiçeği yağı, cildi arındıran , parlatan Papatya yağı, antioksidan özelliği ile Kayısı çekirdeği yağı içerir. Zengin ve doğal içerik sayesinde bakım rutinleriniz keyifli bir ritüele dönüşür. Ölü Deniz Kil Maskesi Nasıl kullanılır ? Nemli ve ya ıslak temiz cildinize göz ve dudak çevresi hariç nazikçe sürün. 15-20 dakika cilt üzerinde bekletin. Uygulama sonrası duru ılık suyla yıkayın. Kil maskesi uygulaması sonrası cildinizi nemlendirin. Cildiniz karma veya yağlı ise haftada 2 kez, kuru veya normal cilde sahipseniz haftada 1 kez uygulayın. Her kullanımdan sonra kavanozu kapatın ve suyla temasına izin vermeyin. Uyarı: Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Direk güneş ışığına maruz bırakmayın. Kuru ve serin bir yerde ( oda sıcaklığı) tutun. gözle temasından kaçının. Temas etmesi halinde hemen bol su ile yıkayın. Herhangi bir alerjik reaksiyona karşı cildin küçük bir bölgesinde test edin. İçerik: Dead Sea Clay, Chamomilla Recutita Flower Oil, Oenothera Primrose Oil, Glycerin, Persea Gratissima Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil Ghilly ürünleri Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Tüm laboratuvar testleri tamamlanmış, doğal ve katkısızdır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Form Krem
  • İçerik E Vitamini
  • Tip Kavanoz
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver