GHILLY El Ve Ayak Tırnaklarını Güçlendirici Besleyici %100 Doğal Tırnak Serumu

285 TL

Ürün Bilgileri

GHILLY El Ve Ayak Tırnaklarını Güçlendirici Besleyici %100 Doğal Tırnak Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GHILLY KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: GHILLY KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SATIŞ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0395202598300001 Vergi Kimlik Numarası: 3952025983
    Bu ürün GHILLY KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GHILLY EL AYAK TIRNAK BAKIM SERUMU Tırnaklarınıza hak ettiği bakımı ve değeri vermeniz için tamamı doğal içerikle formüle edilmiştir. Zayıf, kolay kırılan, incelmiş ve yıpranmış tırnakları besleyip, güçlendirir. Tırnak kenarlarındaki sertleşmiş dokuyu yumuşatır. Tırnak sararmalarını giderir. İçeriğinde bulunan doğal uçucu yağlar antibakteriyel ve antifungal özellikleri sayesinde mantar ve enfeksiyonlara karşı koruyucu ve tedaviyi destekleyici etki gösterir. Ghilly el ve ayak tırnak bakım serumu ile yapacağınız düzenli bakım manikür ve pedikür ihtiyacınızı azaltıp uzayan tırnakların sağlıklı, dayanklı olmasını sağlar. Ayrıca besleyici yağlar el ve ayaklarınızda rahatlatıcı etki hisettirir. İçerik: Calendulla Officinalis oil ( Aynısefa yağı ), Prunus Amigdalus Dulcis Seed oil ( Tatlı badem yağı ), Simmondsia Chinensis Seed oil ( Jojoba yağı ), Ricinus Communis Seed oil ( Hint yağı ),Argania Spinosa Kernel oil ( Argan yağı ),Tocopheral Acetate ( e vitamini ),Lavandula Angustifolia Flower oil ( lavanta uçucu yağı ), Melaleuca Alternifolia Leaf oil ( Çayağacı uçucu yağı ),Boswelia Serrata oil ( Akgünlük uçucu yağı ), Citrus Limon peel oil ( limon kabuğu uçucu yağı ). Kullanımı: Tırnaklarınızı temizledikten sonra yeteri miktarda bakım yağını tırnak ve tırnak etlerinize masaj yaparak uygulayın. Uyarı: Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin. Direk güneş ışığına maruz bırakmayın. Kuru ve serin bir yerde ( oda sıcaklığı ) tutun. Gözle temasından kaçının. Temas etmesi halinde hemen bol su ile yıkayın. Herhangi bir alerjik reaksiyona karşı cildin küçük bir bölgesinde test edin.

Ürün Özellikleri

  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver