DERMONZER Cilt Yenileyici Ve Onarıcı Bakım Kremi

259 TL

Ürün Bilgileri

DERMONZER Cilt Yenileyici Ve Onarıcı Bakım Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMONZEROFFICIAL Satıcı Ünvanı: DERMONZER SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293112872200001 Vergi Kimlik Numarası: 2931128722
    Bu ürün DERMONZEROFFICIAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermonzer Cilt Onarıcı ve Yenileyici Bakım Kremi Içindekiler: Olea Europaea Fruit Oil, Pyrus Malus Fruit Extract, Cera Alba, Honey, Nigella Sativa Seed Oil, Pyrus Malus Seed Oil. Dermonzer Cilt Onarıcı Ve Yenileyici Bakım Kremi
  • dermotolojik olarak test edilmiştir. Derinin dış tabakasında oluşabilecek yıpranmalar ve günlük yaşamın negatif , yıpratıcı etkilerini gidermek için güçlü nem ve bakım sağlar. Uygulandıktan kısa bir süre içinde emilir. Oluşturduğu nem bariyeri ve içerdiği bal, zeytinyağı ve diğer bitkisel ekstrelerin sayesinde kurumuş ve yıpranmış ciltleri besleyerek canlılığı ve tazeliğini yeniden kazandırmaya yardımcıdır. Kullanılabileceği Durumlar: Doğum öncesi cilt bakımı ve doğum sonrası oluşan çatlaklarda, ayak topuklarında oluşan çatlaklarda, fiziksel darbe sonrası oluşan morarmalar ve ezilmelerde, deride meydana gelen yanmalarda, uzun süre yatakta yatmaktan kaynaklanan tahrişlerde, pişikte, lazer epilasyon sonrası oluşabilen hassasiyette ve benzeri durumlarda cildi nemlendirerek, cildin kendi kendini yenilemesine destek olur. Kullanılmaması Gereken Durumlar: Bu ürünün içeriğindeki bitkisel kökenli hammaddelere karşı hassasiyeti olan kişilerde kullanılmamalıdır. Kullanım Talimatı: Yeteri miktarda ürünü cildinize ince tabaka halinde sürüp, masaj yaparak uygulayınız. Günde 2-3 defa kullanılması önerilir. Ürün Sahibi/ Product Owner: DERMONZER SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ Adres: Demirtaş Barbaros Mahallesi 1. Kervan Sokak Dış Kapı No: 34A Osmangazi/BURSA – TÜRKİYE EN: Dermonzer Skin Recovery and Renewal Cream Ingredients : Olea Europaea Fruit Oil, Pyrus Malus Fruit Extract, Cera Alba, Honey, Nigella Sativa Seed Oil, Pyrus Malus Seed Oil. Dermonzer Skin Recovery and Renewal Cream is dermatologically tested. Provides strong moisture and care to get rid of the wears that can occur on the outer layer of the skin and negative, detrimental effects of everyday life. Will be absorbed in a short time after application. With creating moisture barrier and thanks to honey, olive oil and other herbal extracts, helps to regenerate its freshness and brightness by nourishing dried and worn skin. Possible Uses: In prenatal skin care and postnatal cracks, in the cracks on the foot heels,in crushings and bruisings that occurs after physical impact studies, in burns occurring in the skin,in irritations caused by bed rest for a long time, in diaper rash, in sensitivity occuring after laser treatment and so on, it moisturizes the skin and supports the skin’s self-renewal. Conditions Not to Be Used : This product should not be used by people with the sensitivity to raw materials of plant origin. Instructions For Use: Apply the product to the skin in thin layers and massage. It is recommended to use 2-3 times a day.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 30 L
Geri Bildirim Ver