Avon Tta Today Kadın Parfüm Edp 30 Ml.

279,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Tta Today Kadın Parfüm Edp 30 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portakal çiçeği, frezya, ylang ylang kokulu.
  • Koku ailesi: Çiçeksi-Odunsu.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 30 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Avon TTA Today Kadın Edp - 30 ml

Herkes, kendi teniyle bütünleşen güzel bir koku arar. Seçtiğiniz koku, kişiliğinizi dışarıya yansıtma biçiminiz olabilir. Parfümler, bu açıdan insanlar hakkında küçük ipuçları barındırır. TTA Today kadın EDP kullananlar, ürünün çiçeksi ve odunsu aromalarından oldukça memnun kalır. TTA Today, birçok kişinin imza parfümüdür. Avon Today kadın parfüm çiçeksi kokusuyla teninizle bütünleşir. Kombinlerinizin tamamlayıcı parçası olarak koleksiyonunuzda yerini alır. Avon TTA Today kadın EDP, 30 ml 1400970 zarif şişesiyle sadece evinizde değil, kokunuzu tazelemek istediğiniz her yerde yanınızdadır. Ürünü kullandıktan saatler sonra bile alt notalarında tercih edilen aromaların varlığını hissedebilirsiniz. Bu sayede oldukça kalıcı bir performans sergiler. Ürünün beğeni toplayan özelliklerinden ilki, her cilt tipine uygun olmasıdır. Dermatolojik testlerden geçen bu kalıcı kokuya göz atabilirsiniz.

  • Yoğun kalıcılık
  • Çiçeksi ve odunsu koku
  • Kolay taşınabilirlik

Avon TTA Today ile Dört Mevsim Taze ve Ferah Bir Koku

Avon TTA Today ile Dört Mevsim Taze ve Ferah Bir Koku

Taptaze ve canlı kokusuyla Avon Today kadın, yüksek enerjinizi yansıtır. İddialı ve dikkat çekici kokusuyla girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Avon TTA Today, anı yaşayan kadınların zarif ve çekici kokusudur. Dört mevsim kullanıma uygun aromalarıyla birçok kadının favori parfümüdür. Kokusuyla iz bırakmak isteyen kadınların tercihi olan koku, müşterilerden tam not alır. Eşsiz tarzınızı ve zarafetinizi ifade etmenin etkili yollarından biri olan bu parfüm, sizi kalıcılığıyla da tatmin eder. Çiçeksi ve odunsu koku ailesinin üyesi olan bu ürün, ilkbahar ve yaz aylarında kullanıma oldukça uygundur. Ferah ve taze kokularıyla kendinizi her an genç ve dinamik hissetmenizi sağlar. Özellikle soğuk kış aylarında çiçeksi aromasıyla canlandırıcı bir etki yaratır. Markanın bu ürününe göz atarak zamansız ve sofistike bir parfüm tercihinde bulunabilirsiniz.

Özgün ve Zarif Avon TTA Today Notaları

Özgün ve Zarif Avon TTA Today Notaları

Üst notalarında frezya ve kaktüsün olduğu Avon TTA Today kadın EDP, 30 ml, teninizde taptaze ve ferahlatıcı bir başlangıç yapar. Orta notalarında gül suyu ve sandal ağacıyla devam eden koku, yumuşak bir şekilde teninizde etkisini sürdürür. Son olarak alt notalarındaki sedir ve misk ile kadifemsi bir dokunuş yaparak hafızalara kazınır. Avon TTA Today kadın EDP, 30 ml kullananlar, gün boyu ferah hissetmek için bu ürünü tercih eder. Notaları uyum içerisinde birbirini tamamlayan bu parfüm, deneyenler tarafından beğeni toplar. Bu çiçeksi ve yumuşak kokuyu kullananlar temiz ve taze hisseder. İlkbaharın çiçeklerinden ilham alarak üretilen formülüyle ilk andan itibaren deneyenlerin favori kokuları arasında yerini alır. Siz de bu eşsiz kokuyu deneyimlemek için ürünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Avon TTA Today Kadın EDP 30 ml Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Avon TTA Today Kadın EDP 30 ml Fiyatları ve Yorumları

TTA Today, her cilt tipine uygundur. Parfümleri nabız bölgelerine uygulamak, kokunun fark edilebilirliğini arttırır. Bu üründen iyi bir sonuç almak için; kulak arkalarına, enseye ve bileklerin iç tarafına uygulama yapabilirsiniz. Kıyafetlere sıkmak da parfüm kokusunun uzun süre etkili olmasını sağlar. Bu kalıcı ürünle gün boyu kendinizi ifade edebilirsiniz. Birbiriyle uyum içinde olan çiçeksi ve odunsu notaları, bu ürünü vazgeçilmez bir parfüm kılar. Bu ürünü teninize ya da kıyafetlerinize rahatlıkla sıkabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmesi sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Avon TTA Today kadın EDP, 30 ml fiyatları ise yoğun kalıcılığı ve özgün içeriği göz önünde bulundurularak belirlenir. Şişenin boyutu ve şık tasarımı da ürünün fiyatının belirlenmesinde etkili olur. Avon TTA Today kadın EDP- 30 ml yorumlarını ve fiyatlarını Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.